8
Απρ

Δελτίο Τύπου Τελικός 11ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 7χ7 Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής

Α  θ  λ  η  τ  ι  κ  ή     Έ  ν  ω  σ  η

Π υ ρ ο σ β ε σ τ ώ ν  Ε λ λ ά δ ο ς

Hellenic Athletic Fire – fighters Association

Αθήνα   01– 04– 2019

                                                                                  Αρ. Πρωτ.:  53

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 

Θέμα: «Τελικός11ουΠρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 7χ7Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής»

 

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου  2019 και ώρα 18:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ELAIONAS FOOTBALL CLUB” στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη έπεσε η αυλαία το11ουΠρωταθλήματος ποδοσφαίρου 7χ7Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής.

Το πρωτάθλημα διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία η Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος με την συμμετοχή οκτώ (8) ομάδων με πάνω από εκατό(100)  συναδέλφους όλων των βαθμίδων και συγκεκριμένα :

Α.Π.Σ, ΔΙ.Π.Υ. Αθηνών,1η Ε.Μ.Α.Κ. ,Π.Υ. Ελευσίνας ,Σχολή Αξιωματικών Πυροσβεστικής Ακαδημίας(Σ.Α.Π.Σ),7ος Π.Σ. Αθηνών ,1ος Π.Σ. Πειραιά,3ος Π.Σ. Πειραιά

Στον Τελικό προκρίθηκαν οι δύο ομάδες του,  7ου Π.Σ Αθηνών και ο  3ου Π.Σ Πειραιά και αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα έντονο, με πολλές φάσεις, προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους καλό ποδόσφαιρο. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του  7ος Π.Σ Αθηνών με σκορ 5-4.

 

Παράλληλα  διεξήχθη ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων της Πυροσβεστικής Ακαδημίας(Σ.Α.Π.Σ ) και του  1ου  Π.Σ Πειραιά , νικητής των οποίων αναδείχθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα κατακτώντας την 3η Θέση με σκορ 6-5.

 

Ακολούθησε τελετή απονομής στις διακριθέντες ομάδες( 1η ,2η ,3η θέση ), και δόθηκαν αναμνηστικά Μετάλλια σε όλες τις παρευρισκόμενες ομάδες για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος & το  Δ.Σ. της ΑΕΠΕ βράβευσε Τιμής Ένεκεν για την συνεισφορά στα αθλητικά δρώμενα της Ένωσης τους παρακάτω παραβρισκόμενους:τον Διοικητή της ΠΕΠΥΔ Ν. Αττικής Υποστράτηγο Νικόλαο Σπαή,  τον Διοικητή της Σ.Α.Π.Σ Αντιπύραρχο Καλανιώτη Δημήτριο καθώς και τους εκπροσώπους   των  Διοικητών Αθηνών ,Πειραιώς  Αρχιπύραρχο Χρήστο Λάμπρη και  Αρχιπύραρχο Ιωάννη Σταμούλη.

Ιδιαίτερη μνεία και ξεχωριστή βράβευση  έγινε στο ανακηρυχθέν από τη Γ.Σ. Επίτιμο Μέλος  Σταύρο Μπάκα , ως συν εμπνευστή της αρχικής δημιουργίας του Πρωταθλήματος 7χ7 που έγινε θεσμός στην  Αττική.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τη Φυσική μας Ηγεσία, η οποία είναι αρωγός και συμπαραστάτης της υλοποίησης όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων μας και τους Δόκιμους Αξιωματικούς που μας τιμούν με την παρουσία τους ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Άγγελος Τριπολιτσιώτης

       Αρχιπύραρχος

 

 

Κωσταντίνος Τεγας

Πυροσβέστης