ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 11Χ11: ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ 2013-2014

18 Αυγούστου 2014 | Δελτία τύπου, Ποδόσφαιρο
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΕΡ

Το νταμπλ κατέκτησε η ομάδας μας, έπειτα από τη διεξαγωγή του τελικού που έγινε την Πέμπτη 12-6-2014 και έκλεισε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για φέτος.

Η ομάδα μας νίκησε στον τελικό με σκορ 2-1 την ομάδα ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Έκανε μια πολύ μεγάλη και αξιόλογη προσπάθεια διεκδικώντας με αξιώσεις τον τίτλο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα είχε πολύ καλή οργάνωση και ένα εξαιρετικό έμψυχο υλικό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Από τα πρώτα λεπτά πήραμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαμε να ανοίξουμε την κλειστή άμυνα των αντιπάλων μας. Αφού χάθηκαν δυο-τρεις μικροευκαιρίες στο 25ο λεπτό ο Κανέλλος ελίχθηκε στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ. Έως το 43ο λεπτό ελέγχαμε απόλυτα τον ρυθμό του ματς όμως ένα λάθος της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον Κρητικό να ισοφαρίσει και έτσι να λήξει το ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι ισορρόπησε και για περίπου δεκαπέντε λεπτά ήταν μοιρασμένο. Στη συνέχεια πήραμε πάλι τα ηνία του αγώνα και πάλι ο Κανέλλος στο 80ο λεπτό με δυνατό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα. Για την ιστορία, ο Κανέλλος ήταν ο MVP της ομάδας μας με 19 γκολ και πάνω από 20 ασίστ όλη τη χρονιά.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.

Σύνθεση ομάδας: Ανδρέικος-Γρηγοράκος-Νικητόπουλος-Πλιατσικούρης-Μανουσάκης-Δάσσιος-Τσιούκας-Κανέλλος-Δημητρακάκος-Αναστασόπουλος-Κοτρίδης-Καρβούνης-Στέλλας-Τέγας-Κιέζος-Λένης-Παπαδόπουλος-Γκαβέλλας-Αυγέρης-Ταρτάρης-Κωνσταντινόπουλος-Γαλαζούλας-Καψής-Παπαχρήστος

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος | Ο Γεν. Γραμματέας

Άγγελος Τριπολιτσιώτης | Γεώργιος Καγιαλής
Πύραρχος | Πυραγός

  • O καιρός σήμερα