Ποδόσφαιρο: Πρωτάθλημα 8χ8 Υπηρεσιών Ν.Αττικής

2 Ιουνίου 2014 | Δελτία τύπου
1ος Πειραιά!!!!!! - Copy

« Τελικός 6ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 8χ8 Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής»

Τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην περιοχή του Ελληνικού, έπεσε η αυλαία του 6ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 8χ8 Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής, που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά η Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος.

Την εκδήλωση εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δ/της του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Πύραρχος Στέφανος Πιερρακάκης, ο Δ/της της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Βιλίων Πύραρχος Ιωάννης Σταμούλης καθώς και πλήθος συναδέλφων και πολιτών που βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους τελικούς αγώνες.
Οι δύο πολύ καλές ομάδες, η οποίες προκρίθηκαν στον Τελικό, ο 1ος Π.Σ Πειραιά και ο 5ος Λ.Σ Πειραιά αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα έντονο, με πολλές φάσεις και προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους καλό ποδόσφαιρο. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του 1ου Π.Σ Πειραιά με σκορ 4-3.

Νωρίτερα είχε διεξαχθεί ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων του 2ου Π.Σ Αθηνών vs 2ου Π.Σ Πειραιά, νικητής των οποίων αναδείχθηκε ο 2ος Π.Σ Πειραιά κατακτώντας την 3η Θέση με σκορ 4-1.

Ακολούθησε τελετή απονομής των κυπέλλων στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες και στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, Γεωργακάκη Αχιλλέα από τον 5ο Λ.Σ Πειραιά.

Η ΑΕΠΕ βράβευσε, την ασφαλιστική εταιρεία Interasco για την πολύτιμη προσφορά της κι αυτή με τη σειρά της επέδωσε το έπαθλο στον πρώτο σκόρερ, ένα ετήσιο συμβόλαιο αυτοκινήτου όπως είχαμε υποσχεθεί και την εταιρεία άλλο φρούτο, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών προσέφερε φρέσκους χυμούς και γευστικά φρούτα σε όλους.

Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα σε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Την Αθλητική εκδήλωση συντόνισε με απόλυτη επιτυχία ο ειδικός Σύμβουλος επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων της ΑΕΠΕ κ. Χαράλαμπος Αρζόγλου.

Το Δ.Σ ευχαριστεί και συγχαίρει την κριτική επιτροπή των αγώνων, τους διαιτητές του τελικού, οι οποίοι είναι πυροσβέστες και διαιτητές Α΄και Β΄Εθνικής κατηγορίας, και φυσικά όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, οι οποίοι φέτος έφτασαν τα 300 άτομα περίπου.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τη Φυσική μας Ηγεσία, η οποία είναι αρωγός και συμπαραστάτης της υλοποίησης όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων μας.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Άγγελος Τριπολιτσιώτης
Πύραρχος

Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Καγιαλής
Πυραγός

  • O καιρός σήμερα