ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΔΕΔΥ 2014

25 Μαΐου 2014 | Πρωτάθλημα ΑΔΕΔΥ
telikos 2014 - Copy

Είμαστε πια πρωταθλητές τραγουδάει από 10 Μαΐου το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΠΕ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ.

Η ομάδα μας κέρδισε αήττητη τον τίτλο, δίνοντας 22 παιχνίδια και σημείωσε 17 νίκες και 5 ισοπαλίες στον ποδοσφαιρικό μαραθώνιο που ξεκίνησε στις 19 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 10 Μαΐου. Επίσης είχε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 81 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 26 γκολ.

Η ομάδα μας κατακτά για 1η φορά τον τίτλο στη Α΄ κατηγορία έπειτα από 7 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε αυτή, να υπενθυμίσουμε ότι την 1η χρονιά που λάβαμε μέρος στην Β΄ κατηγορία κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα ανεβήκαμε Α΄ κατηγορία. Υπήρξαν και άλλες χρονιές που φτάσαμε κοντά στην πηγή αλλά δεν τα είχαμε καταφέρει. Σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι συμπληρώναμε 18άδα και ο κόουτς είχε πολλές επιλογές. Οι υποχρεώσεις της ομάδας βέβαια δεν έχουν τελειώσει. Είμαστε στον ημιτελικό του κυπέλου και πάμε φουλ για νταμπλ.
Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από 32 παίχτες οι οποίοι έδωσαν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν το στόχο τους.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο ποδοσφαίρου και όλους τους αθλητές!

Σύνθεση Ομάδος:
Ανδρέικος – Γρηγοράκος – Νικητόπουλος – Πλιατσικούρης –Μανουσάκης – Δάσσιος – Τσιούκας Κανέλλος – Δημητρακάκος- Γαλαζούλας –Αναστασόπουλος – Κοτρίδης – Καρβούνης – Στέλλας Τέγας – Κιέζος-Βορίσσης – Λένης – Τάρταρης – Καψής – Κολιακής – Ηλιόπουλος – Μπάκος Καραμάνος – Ραγκούσης – Παπαδόπουλος – Γκαβέλας – Τσιλιβαράκος-Κωνσταντινόπουλος Λουκιπούδης – Αυγέρης – Παπαχρήστος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

  • O καιρός σήμερα