Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Περιφέρειας Αττικής & Περιφέρειας Κρήτης

17 Απριλίου 2014 | Δελτία τύπου, Ποδόσφαιρο
filiko (1)

Με μεγάλη επιτυχία η Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος διοργάνωσε το φιλικό αγώνα, μεταξύ των μικτών ομάδων των περιφερειών Αττικής και Ηρακλείου, την Τετάρτη 09-04-2014 στο στάδιο «Σταύρος Μελισσουργός».
Μια φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση φορτισμένη με συγκίνηση, όπου συναντήθηκαν φίλοι και συνάδελφοι οι οποίοι θυμηθήκαν τα παλιά.
Σε ένα πλούσιο σε γκολ και θέαμα παιχνίδι, η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε με σκορ 4-2.
Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Π.Ε, συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα, τον αναπληρωτή Γραμματέα και τον Ταμία της Ένωσης, στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα απένειμαν αναμνηστικό κύπελλο στην Κρητική ομάδα καθώς επίσης και αναμνηστική πλακέτα στον κ. Πέτρο Μπόντζο, τιμώντας τον για την πολύτιμη προσφορά του στο τμήμα του ποδοσφαίρου.
Το Δ.Σ ευχαριστεί και συγχαίρει τους υπεύθυνους των Ομάδων, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά και ουσιαστικά στη διεξαγωγή του αγώνα, τους διαιτητές, οι οποίοι είναι και μέλη της Ένωσής μας και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.
Ευχαριστούμε θερμά τη Φυσική μας Ηγεσία, που για μια ακόμη φορά ήταν αρωγός και συμπαραστάτης της υλοποίησης των αθλητικών δραστηριοτήτων της Ένωσης, τόσο με τη διάθεση οχήματος για τη μετακίνηση των εμπλεκομένων αθλητών, καθώς επίσης και για τη διάθεση ασθενοφόρου οχήματος που βρίσκονταν κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο Ρέντη κ. Σπύρο Νικολάκη, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.
 Για την ομάδα της ΑΕΠΕ στην Αττική αγωνίσθηκαν οι:
Ανδρεΐκος Σωτήρης, Τέγας Κων/νος, Στέλλας Ιάκωβος, Βορρίσης Χρήστος, Μπάκας Αλέξανδρος, Ηλιόπουλος Ηλίας, Κοτρίδης Παναγιώτης, Λένης Κων/νος, Καρβούνης Κων/νος, Γκαβέλας Γιάννης, Παπακωνσταντινόπουλος Νίκος, Μανωλακάκης Κων/νος, Τσιούκας Παναγιώτης, Παπαχρήστος Αχιλλέας, Παπαδόπουλος Γιάννης, Μανουσάκης Γιάννης, Λουκιπούδης Μπάμπης και Πλιατσικούρης Γιάννης.
Προπονητής : Παπαχρήστος Αχιλλέας.
 Για την ομάδα της Κρήτης, αγωνίσθηκαν οι: Ψαρρός Παναγιώτης, Ψιμόπουλος Βαλάντης, Μηλάκης Εμμανουήλ, Λουκάκης Ευάγγελος, Ποντίκαλης Γιώργος, Ανδρεαδάκης Βασίλης, Νεονάκης Αδάμ, Ρεμιγιάκης Γιώργος, Τσαφαντάκης Κων/νος, Χατζής Σεραφείμ, Κυτούδης Χρήστος, Τσαΐνης Πέτρος, Ροκαδάκης Γιώργος, Γιαννακάκης Νίκος και Λαγγουβάρδος Γιώργος.
Προπονητής:Λάμπρου Νίκος.
Διαιτητής Αγώνα : Ντίτσος Γεράσιμος
Επόπτες : 1) Ορφανός Βασίλης
2) Καραλής Λευτέρης

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Άγγελος Τριπολιτσιώτης
Πύραρχος

Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Καγιαλής
Πυραγός

  • O καιρός σήμερα